Taraf TV, descarca manele de pe taraf, manele si muzica de petrecere, descarca muzica noua, coduri taraf tv

Daca ai deja codul videoclipului de pe Taraf TV il poti introduce in casuta de sus.
Lista Coduri Taraf TV
Dedicatie Taraf TV
FOTODEDICATIE - Fa o poza cu telefonul si trimite-o prin MMS la numarul de telefon 0746 97 98 58, vei primi un mesaj de confirmare daca poza ta a ajuns la noi. Daca vrei sa apara poza la TV, trimiti mesajul primit inapoi si urmaresti Taraf TV pentru a vedea poza ta la televizor. Tarif SMS 3,57 USD/EUR, TVA inclus.
VIDEODEDICATIE - Trimite un mesaj in timpul emisiunii la numarul scurt de telefon 1243, cu dedicatia dorita.
Taraf TV
Site-ul nostru iti ofera posibilitatea de a asculta sau descarca gratuit orice piesa care este difuzata pe Taraf TV si iti pune la dispozitie lista intreaga cu toate codurile muzicale.
Taraf TV este un post de televiziune din Romania cu acoperire nationala si internationala care difuzeaza exclusiv videoclipurile interpretilor de manele si muzica lautareasca.
Manele de 10 stele - Artistul care este pe locul 1 in topul saptamanal Top 10 dedicard este invitat in aceasta emisiune. Chef de chef - Sambata de la ora 20 si Luni de la ora 11, va intalniti cu Cornelia la emisiunea Chef de Chef cu Lautari. Manele TV - In fiecare zi de la ora 19:00, cele mai noi videoclipuri vor fi difuzate integral in aceasta emisiune.